Hennatatuoinnit ajanvarauksella

Hennatatuoinnit Ajanvarauksella

Mitä kannattaa ottaa huomioon hennattavaksi tullessa?

Näin valmistaudut hennaukseen

Varaa aika

Ajanvaraus tapahtuu sähköpostitse tai Whats Upissa. Helpoiten hennaus onnistuu arkisin klo 10-15 välillä, mutta toki myös ilta-ajat on tarvittaessa mahdollisia. Yleensä hennaus voi järjestyä nopeallakin aikataululla.

johanna@wilddesign.fi / 0442777151

Mikäli hennat halutaan johonkin tiettyyn tilaisuuteen, juhliin tai kuvauksiin, kannattaa hennaus tehdä 2-3 päivää ennen h-hetkeä. Näin väri ehtii kehittyä ja syventyä parhaimmilleen.

Kerro millaisen hennan haluat

Avaa vähän minkälainen hennatatuointi sinulla on toiveissa, mihin kohtaan tai kohtiin, minkä kokoisena jne. Usein ajanvaraus asiakkailla on jokin visio, mitä lähdetään tavoittelemaan, ja maksimiaika joka siihen ollaan valmiita sijoittamaan.

Pyydän yleensä etukäteen 1-3 esimerkkikuvaa millainen kuviomaailma miellyttää, joiden pohjalta suunnittelen oman versioni toivottuun tyyliin. Samalla arvioin kauanko sen toteutukseen menee ja mitä sen tekeminen suunnilleen maksaa. Hennauksen hinnat alkaen 65€ /h.

Tunnissa ehtii tekemään kuvion vaikeustasosta riippuen esim. molemmat kämmenselät, sormet ja ranteet tai yhden isomman yhtenäisen kuvion.

Jos kuvion pohtiminen etukäteen tuntuu hankalalta, voit valita kuvion myös valmiista kuvastosta, jolloin saat linkin kuvastoon etukäteen. Voit toki antaa myös suurpiirteiset toiveet ja vapaat kädet.

Pyrin välttämään muiden kuvioiden suoraa kopiontia, ja asiakkaille suunnittelemani kuviot jäävät omaan käyttööni ja ajanvarauskuvastoon.

Mainitse missäpäin hennaus toteutetaan

Käyn toiveista riippuen asiakkaiden kotona tai parkkeeraan mobiilin hennastudion näppärästi johonkin ennalta sovittuun lokaatioon. Hinnat sisältää matkakulut kohtuuetäisyydellä Keravalta (noin. 20km).

Miten valmistautua / hyvä huomioida

Vältä rasvausta. Tahna pidetään hennauksen jälkeen iholla 4-8h tai yön yli. Hennaus ei sovi sitrusallegikoille (pyynnöstä mahdollista valmistaa tahna myös ilman sitruunaa, mutta väristä ei tule yhtä tumma ja pysyvä) Ilmoitathan etukäteen, jos olet allerginen ihoteipeille, niin tiedän varautua korvaamaan sen sitruunasiirapilla.

Mikäli tulet hennattavaksi ensi kertaa, voit tutustua myös näihin:

Hennatatuoinnin prosessi - Näin hennaus tapahtuu + Hennatatuoinnin hoito-ohjeet

Q & A - Usein kysyttyä

Voit varata ajan helposti myös tässä

Johanna RautkoskiHennapalvelut