POP UP - Hennapiste

 

Hennabooth Natural High Healing festareilla. Ulkotiloissa hennapiste on auki pienellä säävarauksella.

Helposti hennattavaksi

Pop Up tapahtumat on monelle hennatatuoinneista haaveileville loistava tilaisuus päästä kokeilemaan hennausta matalalla kynnyksellä. Tai muuten vaan päästä ottamaan hennat hieman edullisemmin kuin ajanvarauspalveluna. Hennatatuointeja on harvemmin saatavilla Suomessa, joten ne jotka hennoja fiilistelee on yleensä super innoissaan tästä mahdollisuudesta. Hennojen ohella myynnissä on myös DIY-materiaalipaketti.


Miten hennaus tapahtuu?

  • Aito & turvallinen hennatahna 100% luonnon ainesosista.

  • Hennatahna pursotetaan iholle -> annetaan kuivua -> kiinnitetään sitruunasuihkeella -> annetaan vaikuttaa 4-8h

  • Pysyy iholla viikosta kahteen viikkoon.

  • Pop Upeissa kuviot valitaan valmiista kuvastosta. Hinnat 15€ ylöspäin riippuen kuvion koosta & vaikeustasosta.

  • Ei ajanvarausta, jonotusperiaatteella saapumisjärjestyksessä.

    Luonnonhennatatuoinneista voit lukea tarkemmin täällä.

Yrittäjä, haluatko Pop up hennapisteen vierailulle puotiisi?

Teen Pop Up keikkoja pääkaupunkiseudulla paikoissa, joissa kohderyhmät kohtaa. Konsepti on tykätty, sillä se on win-win kaikille osapuolille: tilan tarjoajana et maksa hommasta mitään, saat tekosyyn kutsua ihmisiä paikanpäälle ja tarjota asikkaillesi mieleen jäävän elämyksen. Asiakkaat maksaa hennansa itse ja myös puodinpitäjälle teen yleensä hennat kiitokseksi.

Hommaa markkinoidaan yhdessä. Tämä sopii mainiosti esim. täydentämään jotain tapahtumapäivää. Ilmoitan Pop Upeista Instan, Facebookin ja uutiskirjeen kautta, sekä tarvittaessa teen etukäteen A4:sen myymälän oveen tai seinälle tulostettavaksi. Mitä paremmin etukäteistiedotuksen suunnittelee, sitä enemmän siitä on markkinointi hyötyä molemmille, mutta pienelläkin efortilla pääsee hyvin liikkeelle.

Esimerkiksi ekokaupat, luonnonkosmetiikkapuodit, ekokampaamot, second hand liikkeet, vastuullisen muodin lipunkantajat sekä boheemihenkiset lifestyleliikkeet tai uniikit kahvilat on paikkoja, joiden kanssa arvomaailma kohtaa. Yleensä näistä löytyy myös luonnnonhennoista kiinnostunutta yleisöä.

Perheellisenä pitäisin Pop Upit mieluiten arkena, mutta ei viikonloputkaan täysin mahdottomia ole. Toimin Keravalta käsin pääkaupunkiseudulla, mutta saatan ajella kauemmaksin jos tiedossa on lähes pomminvarma myyntimenestys tai voin laskuttaa matkakulut 0,5€/km.

Tarkemmat tiedustelut:

Hennataiteilija Johanna Rautkoski / johanna@wilddesign.fi / 0442777151

IG story Pop Up päivältä @vaatelainaamo_vaatepuu ssa

Kauppakeskuksessa hennapiste kannattaa sijoittaa ohikulkijoiden nähtäville. Ohikulkijat pysähtyy ihmettelemään ja hennapiste toimii ikäänkuin sisäänheittäjänä.

Hennapiste Kaapelitehtaalla Joogafestivaaleilla

Mitä tarvitaan?

Hennaständi ei vaadi paljoa: yksinkertaisimmillaan pienen pöydän ja kaksi tuolia. Voin tarvittaessa tuoda myös kalusteet mukanani. Ulkotiloissa käytössäni on ensimmäisen kuvan mukainen set up, jolloin voimassa on myös säävaraus. Jos ulkotilaa on paljon, voi hennapisteen toteuttaa säältä suojassa myös @luomupakussa joka itsessään on jo nähtävyys ja palvelee muutenkin mobiilina hennastudiona.

Palataan pian!